torsdag 11 oktober 2012

Höstmete

Det har blivit ett försök på Regnbåge och Id i helgen, men bommade båda. Väldigt högt vatten på båda ställena som antagligen gjorde fisket trögare. Tråkigt då jag var så taggad på att få ta min första Regnbåge men icke!

Idag blev det några timmar vid ån, trotts högt vatten så lyckades jag landa en hel del Björknor och Färnor. Även en liten Braxen ville smaka på räkan.

Fick en skaplig Björkna för att vara från Tidan. Blev inget annat av storlek men en härlig dag. Fick även testat min nya stol och den är jag nöjd med. Kommer ett inlägg med mer info om höstens inköp senare.

Björkan 490gram, 34cm

2 kommentarer:

 1. hur har man lyckats undgå att inte fånga en regnbåge ?

  Mvh Patrick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var första gången jag försökte så det är inte så konstigt.

   Radera