fredag 11 maj 2012

Inget vidare

Den här veckan har jag bara kommit ut en gång. Hade hoppats på bättre väder igår Torsdag och Onsdag, då jag tänkt frilina efter Färna mer. Vill inte ens tänka på hur vattenståndet ser ut just nu.

Hade planerat massa fiske i helgen men det blir tyvärr att mecka med bilen så jag inte får körförbud, då lär det bli ännu mindre fiske.. Hoppas iallfall på ett pass på Söndag om allt går som det skall.

Ni andra får ha en trevlig helg! Skitfiske! :)

1 kommentar:

  1. Hade ett helvete med att få ordning på bilen i helgen. Hade räknat med att det skulle vara klart på Lördagen men fick jobba halv Söndagen bara för att få ihop den så jag kunde åka hem. Blev en kortare tur på vägen hem men vattennivån gjorde det svårt.

    Behöver få bytt min Insugningspackning på bilen. Trött på att skiten går ojämnt.

    SvaraRadera