måndag 9 april 2012

Piss helg

Vädergudarna har verkligen ställt till det. Hade planerat fiska fredag men väl på plats så blåser det nordan och snöar.. Kändes som hagel på kinden så var bara att åka hem till föräldrarna.

På lördag morgon så var det dags att fiska. Väl på plats är det lite is intill kanterna och kärle i marken. Efter lite våld fick jag ner banksticksen. Inte ett pill på dem 3 timmarna så jag bröt..

Väl på plats på söndagen så ligger ett tunt lager is på sjön. Det måste ju betyda att vattentemperaturen gått ner till nollgradan.. Under dagen smällte isen bort. Lyckades få lite napp men vart bara småfisk som stal betet. Till slut blev det en liten sarv som fick syna håven.

Idag vart det planerat fiske men skitväder och så givetvis vaknar man och knappt kan prata och så feber på det nu i skrivande stund.

Blä piss helg..

2 kommentarer:

 1. Jag håller med dig Emil. När fan ska vintern ge sig? Vi skiter ju i vädret och drar ut och fiskar ändå men det vore ju lite trevligt med 2sek meter blåst, 15 grader i luften och sol/lite mulet. Mem, men, man får väl köpa ett växthus att bära med sig ut på fiskena. :D

  Krya på dig och skit fiske när du blir frisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tackar vi för! :) Skitfiske om du ska ut nått :)

   Radera