fredag 30 september 2011

Sammanfattning September

Då servern krashat så får jag helt enkelt sammanfatta vad som hänt dem senaste månaderna.

Sammanfattning för September 2011

Efter att att tagit med min före detta arbetskollega där jag fiskat Färna. Så lyckades han knäcka mitt PB med en Färna på 1900gram. Han lyckades ta denna på frilina. Jag lyckades också ta en del Färnor på frilina, men mina var pygméer. I början av September satt jag och feeder-metade och skulle kolla om jag hade något bete kvar på kroken när jag helt plötsligt fick bottennapp, trodde jag iaf. När de sen började röra på sig och visade sig vara en urstark strömgädda. Tjejen var med under denna fisketuren och lyckades filma drillningen som var helt sjuk.

Videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=2HvJY3bXoTA&context=C3fcbff2ADOEgsToPDskKnxBghVjIGrBxCx2fZU85O

Majs Gädda, 3650gram

En annan dag när jag var på ett kört besök hemma i Kungälv passade jag självklart på att ta med mig fiskespöt. Lyckades fånga min längsta Mört hittills på 36cm. Dock vägde den bara 475gram.

Lite senare ett par veckor senare var jag på återbesök och ja samma visa här igen. Blev 2 lyckade pass i Älven. Jag och Robin Åvall lyckades landa samma braxen på samma ställe. Robin fick den första kvällen och jag den andre. Rätt komiskt hur korkade fiskar kan vara. :)

Blev även en satsning efter Id, men här ville ingen Id nappar för mig men jag lyckades ta ett nytt PB på Mört. 530gram vägde skönheten. Efter lite dramatik så fick fisken simma tillbaka. Vart bara tvungen att säcka den och invänta fotografen ;)

Mört 475gram 36cm

Mört 530gram, 35cm.
Sen var det dags att åka upp mot Skövde igen och då stannade jag till för att göra ett försök efter stor Björknan igen. Den här gången lyckades jag slå mitt PB igen, 700gram. Fick och även en Mört på 500gram.

Björkna 700gram, 39cm.

Mört 500gram, 34cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar